Klantgerichtheid


Door onze klantgerichtheid denken wij mee met de behoeften van onze klanten in een constant bewegende economie. Vaak zijn wij onze klanten ook een stapje vóór. Onze flexibele allround medewerkers zijn daar een goed voorbeeld van. Naast de vaste medewerker/-sters op onze objecten zijn zij ook altijd en overal inzetbaar op onze complexen welke wij in onderhoud hebben en weten zij ook alle bijzonderheden van deze complexen(denk bijvoorbeeld aan sleutels, logboek, alarm, technische ruimten e.a.) Dus bij ziekte en/of vakantie altijd een vertrouwd gezicht in uw complex. 

Voor het goede doel


Iberlim Schoonmaak & Multidiensten sponsort het Ronald MC Donald kinderfonds. Verspreid over het jaar vinden er gratis periodieke schoonmaakbeurten plaats in de Ronald MC Donald kinderhuizen in Rotterdam en Leiden.

Uw budget


Wij vinden het belangrijk dat er binnen uw budget wordt gekeken naar een volledig en optimaal schoonmaakprogramma. Alles in één geheel. Op één factuur zonder toeters en bellen achteraf. Door onze "meer/minder werk" overzichten(bv per maand, per kwartaal) blijven ook uw specifieke wensen, ad-hoc werkzaamheden, extra werkzaamheden e.a. overzichtelijk. Budgetbeheer in optima forma.

Foto album